Verlofregistratie

Vereenvoudig je registratie met NMBRS

NMBRS

  • Verlof registreren, aanvragen en goedkeuren.
  • Werknemer informeren of aanvraag is goed- of afgekeurd.
  • Dagelijks op de hoogte van het verlofsaldo.
  • Zelf verlof aanvragen via mobiele ESS app.

Inzicht in verlof met rapportages
Nemen jouw mensen genoeg vakantiedagen op? Heeft iemand een zetje in de rug nodig? Met de uitgebreide rapportages van Nmbrs geven we inzicht in het verlofbeheer van jouw medewerkers.

Verlofaanvragen makkelijk en snel beoordelen
In Nmbrs wijs je per persoon of afdeling managers toe die het verlof beoordelen. Zo zorg je dat medewerkers zo snel mogelijk zien of hun verlofaanvraag wordt goed- of afgekeurd.

Medewerkers beheren hun eigen vakantiedagen
Vakantiebestemming op het oog? Medewerkers kunnen in de app gelijk checken of zij genoeg vakantiedagen hebben. Daar zie je ook op welke data collega’s op vakantie zijn. Zo houd je gemakkelijk rekening met elkaar bij het aanvragen van vakantiedagen.

De beste apps


We hebben verschillende apps die speciaal voor werkgevers en / of voor werknemers zijn ontwikkeld.

Nmbrs app

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.