Korte filmpjes voor succesvolle ondernemers

Handig in de Hein Online App

Tips van ROB
Wat is er nou zo handig aan de Hein Online App? ROB laat je enkele handige functies van de app zien…

Max op avontuur

Max op avontuur

MAX is het slimme neefje van ROB. De kinderen van groep 7 van de Spinmolen bouwen zelf hun robot MAX en verzinnen avonturen die ze samen met hem beleven. En die zie je in de filmpjes van MAX op avontuur!

Wat doen opa Wim Runderkamp en zijn kleinzoon Kees op bezoek bij Tom Koning? Tom doet een paar boute uitspraken. MAX, het jonge neefje van ROB, moet dat zien waar te maken. Maar hoe? En Kees wil wel betaald worden!

Wat doet ROB op de Kermis 2018?. Wat denk je? We binne Volledams!

Deze keer gaat ROB op bezoek bij Wim Runderkamp. Hoe succesvol is Wim Runderkamp als ondernemer? Waarom is hij woedend enthousiast over Hein Online? Lees verder voor het complete verhaal.

Hein Online instructievideo

Tips van ROB
Wat is er nou zo handig aan Hein Online? ROB laat je enkele handige functies van Hein Online zien…

Op tweede kerstdag heeft ROB zijn traditionele kersttoespraak gehouden. Bekijk de boodschap van ROB voor 2018.

Deze keer gaat ROB op bezoek bij Ben Koning. Hoe succesvol is Ben als ondernemer? En waarom is hij drie jaar geleden een tweede bedrijf gestart? Lees verder voor het complete verhaal.

ROB bij FC Volendam
ROB ging naar de bekerwedstrijd FC Volendam - PSV, op zoek naar nieuwe successen. Dit ontdekte ROB op het veld van FC Volendam. Bekijk deze spectaculaire 'live' beelden van ROB in het stadion!

Patrick Leeflang is sinds 2014 eigenaar van stratenmakers-bedrijf Hennephof & Jonk. Wat maakt zijn bedrijf zo succesvol? En welke rol speelde Pien toen Patrick op zoek ging naar een nieuw administratiekantoor? Bekijk de video of lees verder voor het complete verhaal.

Albert Molenaar van slijterij De Stient vindt Hein Online een tien, maar automatisering is voor zijn slijterij niet doorslaggevend: "Ons product is een product dat gevoeld moet worden!" Wat maakt De Stient dan echt succesvol? Luister naar Albert zijn verhaal.

Pien is ondernemer. Zij liet haar boekhouding jarenlang doen door ABC accountants. Toch was zij er nog wel een dag per week mee bezig. Nu gebruikt zij Hein Online. Dat scheelt haar niet alleen veel tijd, ze weet ook precies hoe zij er financieel voor staat. Wilt u dat ook?