Ondernemers over Hein Koning

Dan hoor je het van een ander

Wat doen opa Wim Runderkamp en zijn kleinzoon Kees op bezoek bij Tom Koning? Tom doet een paar boute uitspraken. MAX, het jonge neefje van ROB, moet dat zien waar te maken. Maar hoe? En Kees wil wel betaald worden!

Deze keer gaat ROB op bezoek bij Wim Runderkamp. Hoe succesvol is Wim Runderkamp als ondernemer? Waarom is hij woedend enthousiast over Hein Online? Lees verder voor het complete verhaal.

Deze keer gaat ROB op bezoek bij Ben Koning. Hoe succesvol is Ben als ondernemer? En waarom is hij drie jaar geleden een tweede bedrijf gestart? Lees verder voor het complete verhaal.

ROB ging naar de bekerwedstrijd FC Volendam – PSV, op zoek naar nieuwe successen. Dit ontdekte ROB op het veld van FC Volendam. Bekijk deze spectaculaire ‘live’ beelden van ROB in het stadion!

Patrick Leeflang is sinds 2014 eigenaar van stratenmakers-bedrijf Hennephof & Jonk. Wat maakt zijn bedrijf zo succesvol? En welke rol speelde Pien toen Patrick op zoek ging naar een nieuw administratiekantoor? Bekijk de video of lees verder voor het complete verhaal.
Albert Molenaar van slijterij De Stient vindt Hein Online een tien, maar automatisering is voor zijn slijterij niet doorslaggevend: “Ons product is een product dat gevoeld moet worden!” Wat maakt De Stient dan echt succesvol? Luister naar Albert zijn verhaal.
Pien is ondernemer. Zij liet haar boekhouding jarenlang doen door ABC accountants. Toch was zij er nog wel een dag per week mee bezig. Nu gebruikt zij Hein Online. Dat scheelt haar niet alleen veel tijd, ze weet ook precies hoe zij er financieel voor staat. Wilt u dat ook?

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.