Belastingadvies

Fiscale advisering
Hein Koning administratie en Belastingadvies is specialist op het gebied van fiscaal advies. Met onze ruime ervaring en scherpe blik zijn wij in staat u van alle mogelijke advies te voorzien. Voor zeer complexe vraagstukken kunnen wij gebruikmaken van de diverse adviseurs van RB, het Register van Belastingadviseurs. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Fiscount.

Belastingadvies door Hein Koning, lid van het Register Belasting Adviseurs

Belastingadvies door RB-adviseurs

Als RB-adviseurs voldoen wij aan de hoge kwaliteits- en certificeringseisen van het Register van Belastingadviseurs, de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Zie ons lidmaatschap als de optelsom van kennis, ervaring en vertrouwen. Dat geeft u veel meer zekerheid bij het oplossen van vraagstukken.

Belastingadvies door Hein Koning, lid van Fiscount

Waarom is Hein Koning lid van Fiscount?
Fiscount is een samenwerkingsverband van meer dan 700 fiscalisten, juristen en accountants. Leden zijn eigenaren en medewerkers van kleine tot middelgrote accountants-, belasting- en administratiekantoren. Fiscount zorgt ervoor dat ons kantoor efficiënter kan werken. Dat doet Fiscount met praktijkgerichte (vak)informatie, educatie en persoonlijk advies, naadloos aansluitend op onze beroepspraktijk. Wij versterken hiermee onze vakkennis en kunnen u beter helpen.

Meer weten over belastingadvies?

Neem contact op met Tom Koning en hij legt u haarfijn uit wat u kunt bereiken met echt goed fiscaal advies.