Belastingadvies

Voor mkb en zzp

Hein Koning Administratie en Belastingadvies is specialist op het gebied van fiscaal advies. Met onze ruime ervaring en scherpe blik zijn wij in staat u van alle mogelijke advies te voorzien. Voor zeer complexe vraagstukken kunnen wij gebruikmaken van de diverse adviseurs van RB, het Register van Belastingadviseurs. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Fiscount.

Team salaris & HR
Register Belasting Adviseurs

Belastingadvies door RB-adviseurs

Als RB-adviseurs voldoen wij aan de hoge kwaliteits- en certificeringseisen van het Register van Belastingadviseurs, de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Zie ons lidmaatschap als de optelsom van kennis, ervaring en vertrouwen. Dat geeft u veel meer zekerheid bij het oplossen van vraagstukken.

Aangesloten bij Fiscount

Waarom is Hein Koning lid van Fiscount?

Fiscount is een samenwerkingsverband van ruim 700 fiscalisten, juristen en accountants. Leden zijn eigenaren en medewerkers van kleine tot middelgrote accountants-, belasting- en administratiekantoren. Fiscount laat ons efficiënter werken door praktijkgerichte (vak)informatie, educatie en persoonlijk advies, naadloos aansluitend op onze beroepspraktijk. Wij versterken hiermee onze vakkennis en kunnen u beter helpen.

Dagelijks actuele cijfers en marges

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

"Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage"

 

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.