Hein Online

Instructie­video’s

Offreren, factureren, creditnota, betalen, rapportages inzien, W&V en nog veel meer.

1. Offerte versturen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je er ook offertes in kan maken. Die je dan later gewijzigd of ongewijzigd meteen als factuur kunt versturen. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

2. Klant toevoegen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je een nieuwe klant zo toevoegt als je een offerte of factuur wilt versturen. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

3. Factuur versturen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat factureren een fluitje van een euro is. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

4. Bijlage met factuur meesturen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je bij je factuur eenvoudig een bijlage kan meesturen. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

5. Herhalingsorder

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je van een verzonden factuur zo een nieuwe factuur maakt. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

6. Creditnota

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je met 1 klik van een verzonden factuur een creditnota maakt. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

7. Facturen inkijken

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je facturen makkelijk kunt terugvinden. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

8. Facturen betalen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je facturen snel en foutloos kunt betalen. Direct vanuit je administratie! Dus niets meer overtikken in je online bank. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

Winst & Verlies

9. Winst en Verlies achtergrondinformatie

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je met periodecijfers en actuele cijfers direct kunt inspelen op kansen. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

10. Winst en Verlies periodecijfers

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je de Winst & Verlies cijfers tot achter de komma kunt analyseren. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

Admin­istra­tieve hande­lingen

11. Herinneringen versturen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je met één klik een betalingsherinnering verstuurt. Zodat jij je geld sneller hebt. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

12. Kas sjabloon

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je geen papieren kasboek meer nodig hebt. Je voert al je gegevens digitaal in. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

13. Product of dienst toevoegen

Wat is er nou zo handig aan Hein Online? Bijvoorbeeld dat je heel makkelijk je nieuwste producten of diensten in je administratie zet. Kijk hoe makkelijk dat gaat.

Dagelijks actuele cijfers en marges

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

"Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage"

 

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.