Salarisportaal

Onze omgeving voor werkgevers

Voor een vlotte en efficiënte afhandeling van alle salarisgerelateerde zaken bieden wij onze klanten de Online Salarisportal. Op de startpagina waar u terechtkomt wanneer u inlogt , kunt u onder andere de maandelijkse mutaties voor uw medewerkers doorgeven. Daar staan ook alle opties weergegeven die te maken hebben met de loonopdracht.
Team salaris & HR
Team salaris & HR

Inloggen op de Online Salarisportal

Maandelijks ontvangt u na de verwerking van de salarissen bericht dat de salarisbescheiden beschikbaar zijn met een bijgevoegde link om in te loggen op de salarisportal. U kunt daarnaast ook zelf op elk moment en vanaf iedere locatie inloggen op de salarisportal: onlinesalarisportal.nmbrs.nl.

Indien er meerdere bedrijven aan uw gebruiker gekoppeld zijn, kunt u na het inloggen het gewenste bedrijf selecteren.

Mutatieformulieren indienen

Eén van de grootste gemakken van de online salarisportal voor u als werkgever is dat u niet alleen de salarisoutput in de portal kunt bekijken, maar dat het in de meeste gevallen ook niet langer nodig is om uw salarismutaties per e-mail met diverse  bijlagen naar ons toe te sturen.

Door middel van de dashlet Mutatieformulieren, kunt u een groot aantal mutaties reeds aan ons doorgeven.

Veelgestelde vragen

In de handleiding vindt u een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen.
Een paar voorbeelden hiervan:

Wanneer ontvangen mijn werknemers hun loonstroken?

Dit is afhankelijk van de verwerkingsdatum van de salarissen. Doorgaans zal de werknemer een aantal dagen na goedkeuring van de salarisverwerking een mail ontvangen om zijn loonstrook te downloaden. Let op, dit kan ook eerder zijn dan u betaalt. Het is niet meer mogelijk de loonstroken op een vaste datum te mailen.

Waar kan ik de loonkosten van mijn medewerkers zien?

Onder de salarisdocumentviewer heeft u naast de loonstroken ook de loonstroken werkgever tot uw beschikking. Hier staan in de  rechterkolom de werkgeverskosten vermeldt.

Wat is het domein om in te loggen met mijn smartphone?

Fiscountloonservice.nmbrs.nl

Ik log in met de juiste gegevens maar kan niet inloggen: IP-adres onbekend

Mogelijk logt u in via een andere PC, tablet of smartphone (bijvoorbeeld thuis in plaats van op uw werk). Uw gebruiker wordt gekoppeld aan het IP-adres waarmee u de eerste keer bent ingelogd. U heeft een e-mail ontvangen om te bevestigen dat u de gebruiker bent die via een ander  IP-adres inlogt.

Ik zou graag meer overzichten tot mijn beschikking hebben

Neemt dan contact op met uw contactpersoon. In overleg kunnen wij diverse documenten periodiek ter beschikking stellen.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.