Hein Online App

Volgens ons de beste boekhoudapp van Nederland

De Hein Online app is een hele fijne app. Bijvoorbeeld: als je door je lijst met klanten bladert, zie je meteen hoeveel je nog van een klant moet krijgen. Dat is altijd goed om te weten. Daarnaast vind je in de app een compleet overzicht van je liquiditeit, je btw, alle verzonden en ontvangen facturen, bonnetjes fotograferen, bankmutaties bekijken, noem maar op. Een feestje op je smartphone!

Download ‘m meteen. Volgens ons is het de beste boekhoudapp van Nederland. Wij hebben in ieder geval nog geen beter gezien!

Download de app op de Apple app store  Download de app op de Google Play store

Als je de App gedownload hebt, stuur ons dan even een mail. Dan sturen we jou voor een eenmalige registratie van de app een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je de app daarna voor de 1e keer opent, vul je beide in. Vanaf dat moment kun je de app altijd direct gebruiken.

Startpagina

Open je app vanaf je smartphone en je ziet meteen al een paar handige cijfers: het bedrag nog te ontvangen facturen, het bedrag nog te betalen facturen en het aantal facturen en/of bonnetjes dat je nog moet aanleveren. Daarnaast heb je alle belangrijke functies onder handbereik. Kun je direct aan de slag!

Rapportage

Rapportage geeft een overzicht van alle belangrijke financiële informatie, zoals liquiditeit, periodecijfers en marges. Nieuw in het overzicht zijn de knoppen Investeringen en Auto’s, voor de auto van de zaak en zakelijk gebruik van de privé-auto.

Extra

Het tabblad Extra zet alle onderwerpen over klanten, leveranciers, facturen en projecten bij elkaar. Nieuw is Kas bij de tegel Bank. Conceptfacturen is handig als je na een dag werken meteen je gemaakte uren en verbruikte materialen wil bijwerken .

Stel je vraag

Op alle hoofdschermen staat nu rechtsonder de knop Vraag stellen. Als iemand een vraag stelt, wordt de naam van de gebruiker en het e-mailadres automatisch meegestuurd. ROB kan je vraag dan nog sneller beantwoorden. Als je op het icoon van Whatsapp klikt, kun je daar ook je vraag stellen.

Financieel dashboard

Op de vraag ‘Hoe gaat het?’, kun je nu meteen een goed antwoord geven. Top-10 omzet, inkoop, kosten, klanten, leveranciers en je periodecijfers. In een paar seconde weet je precies hoe het gaat. En bij ieder onderdeel meteen doorklikken naar de onderliggende cijfers.

Liquiditeit

Lekker makkelijk: kas, bank, btw, te ontvangen van klanten en te betalen aan leveranciers, alles in één scherm bij elkaar. Bij Bank meteen doorklikken naar alle regels bankafschriften. Bij Klanten en Leveranciers direct doorklikken naar alle openstaande posten.

Auto van de zaak

Heb je een auto van de zaak? Dan leggen we dat natuurlijk vast. Dit zie je terug onder de tegel Auto’s. Wanneer het tijd is om de gegevens aan ons door te geven, toont een rood bolletje het aantal door te geven auto’s.

Auto van de zaak

De regel van de betreffende auto kleurt rood. Belangrijk: geef ons jaarlijks door of je de auto ook privé rijdt. Dit heeft namelijk gevolgen voor je aangifte. Rijd je niet privé met je zakelijke auto, dan moet je een kilometeradministratie bijhouden.

Auto van de zaak

Met de knoppen “Bevestig” of “Wijzig” geef je je privégebruik door. Wij ondernemen dan de benodigde actie. Denk eraan: jaarlijks doorgeven, want je situatie kan immers wijzigen.

Bank en kas

De tegel met bankgegevens is uitgebreid tot Bank en Kas. Mocht je een kasboek voeren, dan vind je het kasboek hier terug. Handig, al je geld onder één knop!

Investeringen

Bij Hein Koning leggen we al je investeringen vast. Onder de tegel Investeringen vind je ze terug. Ook zie je de huidige boekwaarde en hoever ze zijn afgeschreven. Verder zie je via de knop Investeringsaftrek hoeveel je ieder jaar hebt geïnvesteerd en of je in aanmerking komt voor investeringsaftrek.

Dossier

Hier vind je tussentijdse rapportages (PDF) die we voor je gemaakt hebben (op verzoek en niet kosteloos).

Klanten

Per klant de contactgegevens, alle verzonden facturen en de nog openstaande facturen. De factuur als PDF die je kunt downloaden, mailen, delen, wat je wilt. Klantcontactgegevens ter plekke wijzigen. En als je wilt weten of een klant wel kredietwaardig is, vraag je bij ons een Creditsafe aan!

Te ontvangen betalingen

Dagelijks je inkomsten bewaken! Per klant alle nog openstaande facturen op een rij.

TIP: Vink een factuur aan en verstuur direct een aanmaning per mail.

Alle verkoopfacturen

Alle verzonden verkoopfacturen, gerangschikt per klant. Ook de betaalde facturen. Handig om terug te kijken wat je eerder hebt gefactureerd. Van iedere factuur een PDF die je kunt openen en daarna kunt versturen als bijlage van een mail.

Leveranciers

Per leverancier de contactgegevens, alle ontvangen facturen en de nog te betalen facturen. Factuur als PDF die je kunt downloaden, mailen, delen, wat je wilt.

TIP: Kijk bij je ‘Leverancier’ Privébonnen voor je zakelijke uitgaven die je privé betaald hebt.

Te betalen facturen

Alle openstaande facturen, gerangschikt per leverancier.

TIP: Vink een factuur aan en verstuur direct een betaalopdracht naar de bank.

Alle inkoopfacturen

Alle ontvangen inkoopfacturen, gerangschikt per leverancier. Ook de betaalde facturen. Handig als je vragen hebt over een factuur of direct wilt weten wat iets ook alweer kostte.

Scannen

Bonnetjes en inkoopfacturen scannen en hup, ze staan in je boekhouding. Je hoeft ze dus niet eens meer te mailen. Makkelijker kan niet!

TIP: Kijk bij je ‘Leverancier’ Privébonnen voor je zakelijke uitgaven die je privé betaald hebt.

Ontbrekende documenten

Wel een bankbetaling gedaan of ontvangen, maar de bijbehorende factuur of bon of ander document ontbreekt nog? Dat zet je hier meteen recht. Net zo makkelijk op je mobiel.
En zakelijk betaalde privéuitgeven kun je direct afboeken op privé. Zo houd je je boekhouding mooi ‘clean’.

BTW-aangifte

Historisch overzicht van alle btw-aangiftes.

Bank­mutaties

Al je bankmutaties duidelijk onder elkaar. Inkomsten met een groene balk en uitgaven met een rode balk. Met vermelding van bedrijfsnaam en factuurnummer van klanten en leveranciers. Je ziet hoe wij je banktransacties hebben verwerkt in de boekhouding. Handig, dat staat er bij je bank zelf niet bij!

TIP: Kijk bij je ‘Leverancier’ Privébonnen voor je zakelijke uitgaven die je privé betaald hebt.

Verslagen, winst & verlies

Je kosten en opbrengsten per maand in een grafiek. Met het resultaat per periode. Elke dag bij.

Wijzigen inkoopfacturen

Leg eenvoudig een wijzigingsverzoek neer voor ons. Hoef je niet te mailen. Of verwijder een factuur die je verkeerd had aangeleverd. Kan je gewoon zelf doen.

Privé opnamen

Zie direct wat je elke maand privé uit de zaak hebt onttrokken. Zo hou je beter zicht op waar je geld blijft en voorkom je nare verrassingen.

Voorlopige aanslag

De app vergelijkt het bedrag waarop je voorlopige aanslag is gebaseerd met je daadwerkelijk gerealiseerde winst en geeft advies over wat je moet doen.

Projecten

Bekijk je omzet en status van de betaling van facturen per project.

Concept facturen

Vanuit de tab Extra is het nu mogelijk Conceptfacturen klaar te zetten. Deze vind je later terug in Hein Online op je pc. Daar maak je de factuur dan compleet en verzend je naar de klant.

Concept­factuur

Conceptfacturen zijn handig wanneer je onderweg alvast je uren en materialen wilt vastleggen die je bij een klant die dag hebt verbruikt.

Factuur­regels

Uiteraard kun je de conceptfactuur dagelijks bijwerken, zodat je meteen een week- of maand- of projectoverzicht hebt.

Hein Online app

Download hem meteen

 
Download de app op de Apple app store  Download de app op de Google Play store

Als je de App gedownload hebt, stuur ons dan even een mail. Dan sturen we jou voor een eenmalige registratie van de app een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je de app daarna voor de 1e keer opent, vul je beide in. Vanaf dat moment kun je de app altijd direct gebruiken.

Nmbrs app

Hein Online

Instructie­videos

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van de beste boekhoudapp van Nederland.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.