Werkwijze

Iedere ondernemer is uniek. Wij ook. Neem nou onze werkwijze

Iedere ondernemer probeert zich te onderscheiden met iets unieks. Een bijzonder product van topkwaliteit, een ongekende dienstverlening en service, uiterst lage prijzen of juist exclusiviteit. Wij zijn niet anders. Dus wat mag u van ons verwachten? Alles? Dat is niet reëel. Wel reëel is dit.

Onze werkwijze: Wij blijven investeren in kennis en software

We willen voorop lopen met wat er mogelijk is op administratief en fiscaal terrein. Zo gebruiken we Visionplanner om allerlei specifieke overzichten te maken. Dat geeft u echt meer inzicht in de cijfers en in het maken van keuzes. Maar weinig kantoren gebruiken dit soort software. Wij vinden het heel belangrijk.

Soms verzinnen we iets zelf, zoals Hein Online. Actuele cijfers en een goed advies. Misschien is het pas over 5 of 10 jaar normaal. Wij hebben er dan al 5 of 10 jaar ervaring mee en daar profiteert u weer van.

Studeren is ook zoiets: PE-punten
De fiscale wetgeving verandert elke jaar. Volgen wat er gebeurt vinden we niet genoeg. Nieuwe wetgeving moet je begrijpen en toepassen. Welke kansen en bedreigingen levert die op? Kennis up to date houden is een must. Vier van onze medewerkers zijn gecertificeerd lid van het Register van Belastingadviseurs en we zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundige (NOAB). We halen allemaal onze jaarlijkse PE-punten (Permanente Educatie).

Vraag uw huidige kantoor eens naar hun opleidingen en certificaten. Hoeveel kennis hebben zij werkelijk in huis? Het gaat wel om uw bedrijf.

Ons personeel
Tot slot, misschien wel het meeste unieke aan Hein Koning: Ons personeel. Heel veel collega’s werken al 10 jaar of langer bij ons. Daar zijn we echt trots op. En we maken er ook werk van. Geen dartbord in de gang of een leuke VrijMiBo, maar investeren in opleidingen, goede werkplekken, professionele automatisering en veel verantwoordelijkheid op klanten geven. Ruimte voor goede ideeën, snel reageren op klantvragen en doorgaan tot de klus geklaard is.

Dus heel misschien toch alles? Ontdek het zelf. Kom langs en maak kennis met ons mooie bedrijf.

Wij werken inmiddels voor honderden bedrijven, ZZP’ers, MKB en MKB+. Een grijp uit de branches waarin wij actief zijn:

  • bedrijven in de bouwnijverheid
  • horecaondernemingen
  • visserijbedrijven en viswinkels
  • autodealers
  • detailhandel
  • groothandel
  • verenigingen
  • stichtingen

Meer weten over onze werkwijze?

Tom Koning kan u er alles over vertellen. Contact is zo gelegd.