HK Salaris & Advies

Uw loonzaken in deskundige handen

Salaris is een vak apart. Er komt vaak veel bij kijken en juist in de details maken we het verschil. Zo beheersen wij ruim 40 cao’s en daar profiteert u direct van. We zijn snel, nauwkeurig en servicegericht waardoor u kunt vertrouwen op een goede afhandeling van al uw salariszaken. Met ons team van 6 experts bent u verzekerd van aandacht en deskundigheid. Dat geeft u de rust en ruimte om uw salariszaken aan ons over te laten en u te concentreren op uw eigen onderneming.

NIRPA

De salarisprofessionals van onze afdeling Salaris & HR zijn allemaal NIRPA gecertificeerd. Deze erkende certificering is voor onze relaties een extra bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze Salaris & HR diensten.

Team salaris & HR

Salarisadministratie »

Verlofregistratie »

Proforma »

Personeelsdossier »

Toepassen van een cao »

Uitbesteden loonadministratie »

Werk­kosten­regeling »

Subsidies »

De beste apps


We hebben verschillende apps die speciaal voor werkgevers en / of voor werknemers zijn ontwikkeld.

Nmbrs app

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.