Biznify

De droom van iedere ondernemer

U kent Hein Online. Elke dag uw boekhouding bij en altijd een goed advies. Voor heel veel van onze klanten is Hein Online van onschatbare waarde. Met Biznify voegen we daar een dimensie aan toe: volledige  automatisering op allerlei andere terreinen van de bedrijfsvoering, zoals het complete offerte/verkooptraject.

 

  • Verkoop, CRM en klantenbeheer
  • Boekhouding en business information
  • Productie en voorraad
  • Productiviteit, kennisbank
  • Marketing
  • Website
  • Projectmanagement, urenstaten, buitendienst
  • Personeelszaken

Biznify is er voor iedere ondernemer die vooral bezig wil zijn met waar hij of zij goed in is. En de rest het liefst overlaat aan mensen en services die begrijpen wat je wilt bereiken. Hoe minder gedoe en hoe minder tijd daaraan verloren gaat, hoe beter. Biznify, goed voor je business.

Nmbrs app
Team salaris & HR

Biznify regelt het

Om te beginnen heb je altijd een boekhouding die elke dag bij is. Verder beschik je over een uitgebreid offerte/verkoopsysteem, van aanvraag t/m afronding. Daarnaast maak je gebruik van de unieke, geïntegreerde e-maildienst van Biznify, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken tussen al die e-mails van al die verschillende orders/offertes. Verder biedt Biznify allerlei branchespecifieke opties zoals kassasystemen en projectadministratie. Kortom, met Biznify beschik je over een breed scala aan diensten, efficiënt maatwerk en een helpdesk die jou allemaal helpen vooral te doen waar je goed in bent.

Complete bedrijfsvoering

Biznify ondersteunt ondernemers met financiële diensten, software, apps en support voor hun complete bedrijfsvoering. Ons aanbod diensten is zeer compleet en je kiest alleen de diensten die je wilt gebruiken. Later uitbreiden of inkrimpen? Dat is zo geregeld.

Biznify is een initiatief van Hein Koning en AboveIT. Twee bedrijven die als geen ander weten wat 
mkb-ondernemers willen.

Meer weten over Biznify?

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.