NMBRS

De app voor werknemers

Download onze app en beheer al je personeelszaken on-the-go en in real time met onze gratis apps. Je vind ze op de app-store voor iOS en Android. Je kunt ook inloggen via het website adres onlinesalarisportal.nmbrs.nl.
Download de app op de Apple app store Download de app op de Google Play store
Team salaris & HR

Upload eenvoudig bonnetjes

Met de app dienen medewerkers eenvoudig zelf  declaraties in. Deze declaraties staan vervolgens automatisch met bon en al op de volgende loonstrook, wel zo inzichtelijk!

Beheer je eigen verlofsaldo

Neem eenvoudig verlof op via de Nmbrs app. Hier zie je bovendien hoeveel vakantiedagen je nog op kunt nemen.

Krijg een notificatie zodra je loonstrook klaarstaat

In de Nmbrs app heb je altijd de laatste versie van je loonstroken bij de hand. Zo hoef je nooit meer te zoeken wanneer je bijvoorbeeld je jaaropgave of je laatste loonstrook nodig hebt voor een verhuizing.

Check of je collega’s weg zijn, voordat je je verlof indient

In een overzicht zie je direct welke collega’s verlof hebben opgenomen. Zo houd je gemakkelijk rekening met elkaar bij het aanvragen van vakantiedagen.

Beheer je eigen persoonsgegevens

De medewerker kan eenvoudig zelf declaraties insturen, persoonlijke wijzigingen doorgeven(NAW) en verlof aanvragen wanneer het hem het beste uitkomt.

Nooit meer je jaaropgave kwijt bij de belastingaangifte

Documenten en contracten zijn altijd bij de hand. Zo hoef je deze nooit meer op te vragen en raak je ze ook niet kwijt. Handig wanneer je bijvoorbeeld in het voorjaar je jaaropgave nodig hebt voor de belastingaangifte.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.