Boekhouding

Voor mkb en zzp

De omvang van uw bedrijf maakt voor ons niet uit. Klein of groot, dynamisch of overzichtelijk, wij spelen op elke situatie in. Daarbij kijken wij ook naar de ontwikkeling die u doormaakt als onderneming en ondernemer. Bij groei of krimp kan een andere aanpak (nieuwe rechtsvorm, uw administratie uitbesteden of juist in eigen beheer nemen) een beter ondernemingsresultaat opleveren.

Als administratiekantoor leveren wij alle administratieve diensten die u zou kunnen gebruiken voor:

Team salaris & HR

Hein Online

Online boekhouden voor ondernemers

De wereld waarin we werken is steeds meer gedigitaliseerd. Wij proberen daarin voorop te lopen voor onze branche, omdat we overtuigd zijn de voordelen. Het bespaart u tijd en dus kosten. U kunt altijd en overal bij uw administratie en cijfers en aangiften gaan sneller en foutloos. Met Hein Online onderneemt u beter.

Nmbrs app

Dagelijks actuele cijfers en marges

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

"Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage"

 

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.