Personeelsdossier

Veilig en gebruiksvriendelijk

Met ons veilige en gebruiksvriendelijke digitale personeelsdossier kun je alle gegevens van medewerkers op één plek bewaren. Een efficiënt systeem waarmee je snel en eenvoudig in personeelsgegevens zoekt. Gegevensbeveiliging en privacy zijn gegarandeerd.

Team salaris & HR

Een van de belangrijkste voordelen van ons systeem is de efficiëntie. In plaats van door stapels papierwerk te hoeven bladeren, zoek je nu snel en eenvoudig alle gewenste informatie op. Alles is binnen handbereik:

  • Van persoonlijke gegevens tot arbeidsovereenkomsten, salarisgegevens, prestatiebeoordelingen en informatie over trainingen en opleidingen.
  • Betrek een nieuwe medewerker gelijk bij de organisatie door het ´nieuwe medeweker formulier´ online te laten invullen. Zo maak je je nieuwe medeweker verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de benodigde gegevens.
  • Privacy en gegevensbeveiliging zijn uiterst belangrijk. Daarom hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot het systeem. Wij gebruiken geavanceerde gegevensbeveiligingtechnologieën om de vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens te waarborgen.

 

Wij nodigen je uit ons digitaal personeelsdossier zelf te ervaren! Neem contact voor een demo of meer informatie.

De beste apps


We hebben verschillende apps die speciaal voor werkgevers en / of voor werknemers zijn ontwikkeld.

Nmbrs app

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.