Instroom

Alles voor een snelle onboarding van nieuwe medewerkers

HK Salaris & Advies biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning op het gebied van loonadministratie. Hiermee bent u verzekerd van actuele en kloppende cijfers, zodat de salarisverwerking en loonbetaling elke maand weer vlekkeloos verloopt.

Team salaris & HR

Automatische workflow »

Arbeidsovereenkomst opstellen »

Visuele arbeids­overeenkomst »

Digitaal Personeelsdossier »

Vacatures »

Personeels­­­­­­handboek »

Automatische workflow met formulier nieuwe medewerker

Heb je iemand aangenomen? Betrek je nieuwe medewerker gelijk bij de organisatie door het ´Nieuwe Medewerker Formulier´ online te laten invullen. Zo maak je je nieuwe medeweker verantwoordelijk voor het correct aanleveren van de benodigde gegeven en voorkom je overbodig inklopwerk.

 

Arbeidsovereenkomst opstellen

Arbeidsovereenkomst op maat: Wij zorgen voor een juridisch correcte arbeidsovereenkomst die up-to-date is met de laatste wet- en regelgeving.

 

Visuele arbeidsovereenkomst

Werknemers zien in één oogopslag de belangrijkste punten van hun arbeidsovereenkomst. Alles is helder en begrijpelijk voor iedereen. Compact en aantrekkelijk beeld komt minder hard en strikt over. Dus laat je visuele arbeidsovereenkomst opstellen door Hein Koning. Met deze arbeidsovereenkomst kun je voor de dag komen.

Digitaal Personeelsdossier

Wij maken gebruik van een digitaal personeelsdossier om alle relevante informatie en documenten over uw werknemers te beheren. Ons digitale personeelsdossier is efficient, toegankelijk, beveiligd en voldoet aan de AVG-wetgeving.

Vacatures

Lukt het niet om de juiste kandidaat te vinden? Een pakkende vacaturetekst is ontzettend belangrijk in deze krappe arbeismarkt. Wij kunnen wij je helpen. We maken de lezer nieuwsgierig om verder te lezen .

Maak een afspraak en dan kunnen we in overleg met elkaar de wensen en de doelgroep bespreken. Daarna helpen we met het opstellen van de vacaturetekst en begeleiden we je zo nodig met de keuze van de media en de timing van waar en wanneer een vacture te plaatsen.

Personeelshandboek

Een personeelshandboek kan als aanvulling dienen op de afspraken uit een individuele arbeidsovereenkomst en de verplichtingen vanuit een cao. Het is een handig document om (secundaire) arbeidsvoorwaarden of gedragsregels in vast te leggen die voor iedereen binnen jouw bedrijf gelden. Het handboek zorgt voor duidelijkheid en structuur voor je personeel en organisatie. Je kunt er op terugvallen als er onduidelijkheden zijn. En je bent juridisch ingedekt doordat je specifieke afspraken duidelijk kenbaar maakt aan je personeel.

De beste apps


We hebben verschillende apps die speciaal voor werkgevers en / of voor werknemers zijn ontwikkeld.

Nmbrs app

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.