Doorstroom

Binden, ontwikkelen en behouden

Het doorstroomtraject richt zich op het binden, ontwikkelen en behouden van werknemers om hun professionaliteit en de kennis op peil te houden.

Team salaris & HR

POP »

Functio­nerings­for­mulieren »

Medewerkers Tevredenheid-onderzoek »

Verlof »

POP. Persoonlijk Ontwikkel Plan

Binden, ontwikkelen en behouden begeleiden we met een POP, een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Daarin beschrijf je met je werknemer wat je wil bereiken in de vorm van ontwikkeldoelen. Op welke vlakken wil je jezelf ontwikkelen? Wij kunnen jouw organisatie hierin ondersteunen. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Functioneringsformulieren

Het doel van beoordelen is om objectief vast te stellen hoe medewerkers functioneren. De resultaten en het gedrag van de medewerkers bepalen het succes van een organisatie. Het stelt de werkgevers in staat om te bepalen welke training, begeleiding en middelen nodig zijn om de werknemers te begeleiden. In veel kleine organisaties worden geen beoordeling- en functioneringsgesprekken gevoerd. Wij willen je op een laagdrempelige manier het belang laten inzien en je enthousiasmeren door gebruik te maken van onze op maat gemaakte beoordelings- en functioneringsformulieren.

 

Medewerkers Tevredenheidonderzoek

het Medewerkers Tevredenheidonderzoek (MTO) kan een geweldige manier zijn om feedback van medewerkers te krijgen. Het succes van elk bedrijf hangt immers af van een gelukkig en gemotiveerd team. Het is van belang om de betrokkenheid van werknemer te meten en te begrijpen om dit te bereiken. Heb je hier ondersteuning bij nodig? Neem gerust contact op voor hoe je het MTO op een zinvolle manier inzet en werkt aan de tevredenheid van je medewerkers.

Verlof

In de Wet Arbeid en Zorg (WAZO) zijn diverse vormen van verlof vastgelegd die het combineren van werk en zorgtaken voor werknemers eenvoudiger moeten maken. Hierbij kunt u denken aan regelingen voor:

  • zwangerschaps- en bevallingsverlof
  • geboorteverlof
  • aanvullend geboorteverlof
  • ouderschapsverlof
  • calamiteitenverlof
  • zorgverlof.

 

Bij sommige verlofvormen krijgt de werknemer een (gedeeltelijke) uitkering van UWV. Wilt u hier meer over weten, neem dan direct contact op met onze mederwerkers, wij kunnen u ontzorgen in het gehele proces van aanvraag tot verwerking op de salarisstrook.

 

De beste apps


We hebben verschillende apps die speciaal voor werkgevers en / of voor werknemers zijn ontwikkeld.

Nmbrs app

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.