Interview met Hein en Tom in de NIVO

De NIVO publiceerde in maart 2016 een artikel over Hein Koning Administratie en belastingadvies in de rubriek Bedrijf in Beeld. Hein en Tom Koning leggen leggen in de NIVO uit hoe ze door altijd te blijven automatiseren en vernieuwen een geheel nieuwe werkwijze hebben ontwikkeld voor hun klanten en eigen personeel. Klanten waarderen dat zeer. In November 2015 gaven zij het kantoor een 8,7.

De grootste veranderingen door de automatisering zie je terug in de administratieve processen. Tom: “Voorheen bracht de ondernemer zijn administratie aan de balie en werd deze verwerkt wanneer hij aan de beurt was. Dat is voorbij. Nu verwerken we alle gegevens dagelijks. Bij ons werken klanten met actuele cijfers per dag. Sommige ondernemers besteedden elke week vele uren aan hun administratie. Nu zijn ze ineens binnen 10 minuten klaar en houden ze veel tijd over.”

Albert Molenaar van Slijterij De Stient is onlangs overgestapt op Hein Online en is razend enthousiast. “Na jarenlang gedacht te hebben dat ik met mijn papieren administratie meer controle had over de financiële situatie van ons bedrijf, zijn we begin dit jaar toch helemaal digitaal gegaan! Niet alleen bespaart deze nieuwe manier van werken met Hein Online mij enorm veel tijd, ik weet elke dag precies hoe we er voor staan! Alles wordt dagelijks bijgewerkt en de rapportages geven een prima inzicht in de financiële situatie. Dat is voor mij echt de toegevoegde waarde van dit systeem.”

Lees het complete artikel van Bedrijf in beeld in de NIVO

Lees het artikel

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.