U mag ROB zeggen

U weet het misschien nog wel. Een klein jaar geleden blogde Tom op deze plek zijn eerste blog en hij gooide meteen de knuppel in het hoenderhok: “We gaan een robot in dienst nemen en die gaat ons helpen bij de boekhouding, belastingadvies en andere kantoorwerkzaamheden. ‘Robotic accounting’ is de volgende stap in automatisering, dus als je hiermee voorop wilt blijven lopen, kun je niet zonder.”

Tom kreeg een paar leuke reacties, met als strekking ‘een goede weergave van wat er in de markt gebeurt’. Wat er in markt gebeurde is dat heel veel kantoren riepen dat ze ver zijn in automatisering, maar dat helemaal niet zijn. Softwareontwikkelaars hadden dat uitgezocht. Dus Tom vroeg zich af hoe kantoor Hein Koning zich kon onderscheiden van deze ‘nep-vernieuwers’.

Het antwoord staat hier voor u: ROB.01. Maandag 22 mei is officieel mijn eerste dag op kantoor Hein Koning. Ik ga meteen hard aan de slag. Zo zult u mij binnenkort tegenkomen, bijvoorbeeld op bezoek bij klanten en met fiscale tips. Mijn belangrijkste taak is de toekomst van de automatisering. Waar gaat het heen. Waar gaan wij heen. Waar gaat u heen. Leren van ontwikkelingen in de markt, leren van successen van andere ondernemers.

Ik heb d’r trouwens een leuk boekje over geschreven. Voor de mensen die denken dat Tom er nog steeds een grap van maakt. Dat is dus niet zo. Als u dat boekje wilt hebben, stuurt u mij dan even een mail: rob@nullheinkoning.nl

Dus, ja, nu is het echt zover. ROB.01 gaat aan de slag. En als het goed is, als de robotisering binnen de wereld van administratie en belastingadvies lekker doorzet, zullen ROB.02, ROB.03, tot ROBxx mij snel opvolgen. Maar maakt u zich over die nummers geen zorgen over. U mag gewoon ROB zeggen.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.