Succesvol starten

als ondernemer

Over starten als ondernemer zijn hele websites en boekenkasten vol geschreven. Over succesvol starten al wat minder, want succes is voor iedere starter anders. Je kunt niet een lijstje afwerken en dan vanzelf succesvol zijn.

Wat kun je wel altijd succesvol doen?

Je administratie vanaf het begin goed inrichten en bijhouden. Dat regel je bij (liefst vóór) je start. Dat je nu deze pagina leest is een heel goed begin. Je krijgt van ons eerst enkele tips en daarna vertellen we kort wat het betekent om met kantoor Hein Koning te werken.

Tip 1. Jaarrekening, kwartaalrekening of dagrekening?

In ‘oude’ tijden kwam de jaarrekening minstens een half jaar nadat het jaar verstreken was. Voor ondernemers mosterd na de maaltijd. Maar nu, met de actuele boekhouding van Hein Online, weet je elk kwartaal (btw-aangifte) hoe je ervoor staat. In feite weet je het elke dag, want Hein Online houdt dagelijks alles voor je bij, ook je geldstromen. Tip 1: Kijk elke dag even op je online dashboard als je echt wilt weten hoe het gaat. Daar heb je geen jaarrekening voor nodig!

Tip 2. Investeren op basis van actuele cijfers

Het gaat goed. Je denk na over iemand in dienst of wilt investeren. Gelukkig kunnen wij je zo voorrekenen wat de mogelijkheden zijn. En met jouw actuele cijfers vragen wij bij diverse banken een offerte op voor een lening. Binnen een week heb je al een reactie. Die banken weten immers ook dat jouw administratie klopt. Die durven wel een lening te verstrekken op basis van deze cijfers. Tip 2: Reken met actuele cijfers, beslis met vertrouwen.

Tip 3. Werken met kantoor Hein Koning

Je kent ons misschien ‘van horen zeggen’. Of een collega-ondernemer werkt met ons. Dan heb je al een bepaald beeld. Maar voor hetzelfde geld weet je nog helemaal niets over ons. En wil je kantoor Hein Koning goed vergelijken met enkele andere kantoren in de regio. Gelijk heb je!

Waarom kies je dan voor kantoor Hein Koning?

In de eerste plaats omdat wij een team hele aardige mensen zijn, waar het leuk mee werken is. Ook al zijn we dagelijks voor je in de weer, we zullen elkaar niet vaak zien. Misschien maar 1 of 2x per jaar. En dan is het natuurlijk wel fijn als het klikt, als we een prettig, openhartig gesprek met elkaar voeren, als je met een goed gevoel ons kantoor verlaat. Daar zorgen we voor.

Natuurlijk hebben we ook verstand van ons vak, de nodige beroepscertificaten, doen we aan permanente educatie, trainingen en gaan we zelfs naar de sportschool. Maar dat hebben en doen andere kantoren ook. Nee, daar zit het ‘m niet in.

Hein Online

Veel belangrijker is dat wij, en dus jij ook, werken met Hein Online. Ons online boekhoudplatform waar we alles op bijhouden, waar jij elke dag de laatste cijfers vindt. En wat het supermakkelijk maakt om te factureren, inkoopfacturen met 1 klik in te lezen, bonnetjes te fotograferen en direct te verwerken, te betalen, noem maar op. Alles online, alles digitaal. Dat scheelt je echt handen vol tijd. En waar je ook bent, je kunt altijd even je boekhouding online raadplegen.

Maak een afspraak voor het invullen van de vragenlijst

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks actuele cijfers en marges

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

"Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage"

 

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.