“Albert, wat is jullie specialiteit?” Daar kan Albert kort over zijn: “Alles wat met drank te maken heeft. Bier, wijn, port, gedestilleerd. Ons succes is service, duidelijkheid, je eigen kracht en ideeën vormgeven.

“Zo verkopen we niet alleen 200 verschillende bieren, maar ook de glazen erbij. Een biertje smaakt toch beter als je het uit z’n eigen glas drinkt. Ik krijg ook vaak telefoontjes of ik bij iemand een mooie fles als cadeau kan laten bezorgen. Dan maak ik er altijd iets speciaals van.”

“Een biertje smaakt toch beter als je het uit z’n eigen glas drinkt.”

De Stient bestaat 35 jaar en Albert heeft de zaak nu 9 jaar. Naast de winkel heeft De Stient in Volendam een flink distributiecentrum en verzorgt voor veel horecaondernemers de drank. “We hebben kleine busjes, zodat we overal in het centrum kunnen blijven bezorgen, ook als de regels voor vrachtverkeer volgend jaar aangescherpt worden.”

ROB is natuurlijk erg geïnteresseerd in de automatisering van De Stient. Albert vindt automatisering op zich niet zo belangrijk: “Ons product is een product dat gevoeld moet worden.”

Dat verbaast ROB wel een beetje. Je zou toch denken dat drank een product is dat geproefd moet worden. Maar goed, als robot weet je bar weinig van drank.

“Hein Online is een 10 voor mij!”

Toch blijkt automatisering wel van belang voor Albert: “Bij ons is de boekhouding volledig geautomatiseerd via Hein Online. Alles gaat via de cloud.

“Het gedigitaliseerde verhaal van Hein Online is een 10 voor mij. Het levert tijd op, ik denk wel een dagdeel per week. Alleen de kassa’s zijn nog niet gekoppeld. Daar zijn we samen met Tom Koning en onze softwareleverancier druk mee bezig.”

Dagelijks actuele cijfers en marges

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

"Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage"

 

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.