Veel nieuwe functies voor de App van Hein Online

Wij staan nooit stil en onze app dus ook niet. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan diverse nieuwe functies en weergaven:

 1. Nieuw dashboard, nieuwe indeling, nieuwe huisstijl
 2. Vraag stellen
 3. Auto van de zaak
 4. Investeringen
 5. Kas (naast bank)
 6. Conceptfacturen
 7. Dossier

Hieronder volgt een korte uitleg wat deze nieuwe functies en weergaven voor u kunnen betekenen.

Nieuwe functies app Hein Online

Het dashboard hebben we voorzien van nieuwe icoontjes, het bedrijfslogo en ROB.

 • Nieuwe functies zijn: Btw-aangifte, Check VA (voorlopige aanslag), Rapportage
 • Verdwenen van het dashboard zijn Periodecijfers en Tips van ROB
 • Stel een vraag is naar de onderkant verschoven
 • De tegels Rapportage en Extra leiden naar nieuwe (sub)overzichtspagina’s met nog veel meer functies

 

    

Vraag stellen

Op alle hoofdschermen staat nu rechtsonder de knop Vraag stellen. Als iemand een vraag stelt, wordt de naam van de gebruiker en het e-mailadres automatisch meegestuurd. ROB kan je vraag dan nog sneller beantwoorden. Als je op het icoon van Whatsapp klikt, kun je daar ook je vraag stellen.

Auto van de zaak

Heb je een auto van de zaak? Dan leggen we dat natuurlijk vast. Dit zie je terug onder de tegel Auto’s. Belangrijk: geef ons jaarlijks door of je de auto ook privé rijdt. Dit heeft namelijk gevolgen voor je aangifte. Rijd je niet privé met je zakelijke auto, dan moet je een kilometeradministratie bijhouden.

Met de knoppen “Bevestig” of “Wijzig” geef je je privégebruik door. Wij ondernemen dan de benodigde actie. Denk eraan: jaarlijks doorgeven, want je situatie kan immers wijzigen. Wanneer het tijd is om het ons door te geven, kleurt de regel van de betreffende auto rood. De tegel Auto toont een rood bolletje met het aantal door te geven auto’s.

    

Investeringen

Bij Hein Koning leggen we al je investeringen vast. Onder de tegel Investeringen vind je ze terug. Ook zie je de huidige boekwaarde en hoever ze zijn afgeschreven. Verder zie je via de knop Investeringsaftrek hoeveel je ieder jaar hebt geïnvesteerd en of je  in aanmerking komt voor investeringsaftrek.

Kas

De tegel met bankgegevens is uitgebreid tot Bank en Kas. Mocht je een kasboek voeren, dan vind je het kasboek hier terug. Handig, al je geld onder één knop!

Conceptfacturen + nieuwe klant aanmaken

Vanuit de tab Extra is het nu mogelijk Conceptfacturen klaar te zetten. Dat kun je bijvoorbeeld doen wanneer je onderweg alvast je uren en materialen wilt vastleggen die je bij een klant die dag hebt verbruikt. Deze vind je later terug in Hein Online op je pc. Daar maak je de factuur dan compleet en verzend je naar de klant. Uiteraard kun je de conceptfactuur dagelijks bijwerken, zodat je meteen een week- of maand- of projectoverzicht hebt.

 

    

Een nieuwe klant maak je ook bij Conceptfacturen aan. Handig, kun je ter plekke meteen alle gegevens invoeren.

Dossier

Hier vind je tussentijdse rapportages (PDF) die we voor je gemaakt hebben (op verzoek en niet kosteloos).

 

Alle functies van de app van Hein Online

Dit heeft de app van Hein Online u allemaal te bieden. Bekijk ook de diverse instructiefilmpjes als voorbeelden van hoe gemakkelijk en compleet de app is.

 

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.