Nog een fiscaal voordeeltje meepikken? Benut de investeringsaftrek!

Nog even en 2023 is begonnen. Hét moment om te kijken of u nog fiscaal voordeel over 2022 kunt behalen. Bijvoorbeeld met de Investeringsaftrek. Want als u dit jaar € 2.401 of meer (t/m € 59.939) investeert, krijgt u 28% investeringsaftrek. Dus stel dat u al voor € 2.000 heeft geïnvesteerd, dan is de zakelijke aanschaf van bijvoorbeeld een tablet van € 500 misschien zelfs wel gratis als we alles voor u hebben doorgerekend. Voor investeringen boven de €  59.939 ,- hanteert de Belastingdienst andere regels.

Wat doet u met de investeringsaftrek?
Mocht u volgens ons in aanmerking komen voor een fiscaal zeer voordelige investering dan nemen wij contact met u op. Wilt u deze maand nog investeren, terwijl u in 2022 verder niets hebt geïnvesteerd? Neem dan contact op met ons.

Alles over de investeringsaftrek volgens de Belastingdienst >

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.