Hein ziet 2017 zonnig in

En voor je er erg in hebt, is het jaar al weer bijna voorbij. Een mooi moment om even vooruit te blikken.

smiley-artikelHein Online is echt een succesnummer. Mijn verwachting is dat nog meer klanten erop zullen overstappen. Maar we krijgen er ook nieuwe klanten door. Bijvoorbeeld een ondernemer die ons kantoor binnenliep en zichzelf voorstelde als “Ik ben Pien“. Daar word je vrolijk van!

Waar we ook mee verder gaan in 2017 is de automatisering. Zo hebben we pas een Zilveren Predicaat gewonnen bij SBR Banken. Het zal u waarschijnlijk niets zeggen, maar als u onthoudt dat uw bank u nu geen boete van € 250 geeft bij het indienen van de jaarrekening, weet u genoeg. Helemaal als u ook nog sneller en makkelijker een kredietaanvraag kunt indienen bij verschillende banken.

En ik blijf natuurlijk lekker bloggen. Over banken, robots, rode lopers en worteltjestaart. Onderwerpen die ogenschijnlijk niets met uw en ons vak te maken hebben, maar dat blijkt dan toch anders uit te pakken. En u reageert, wat ik zeer op prijs stel.

Er valt nog veel meer vooruit te blikken. Wat denkt u van een magazine vol fiscale tips 2017, juridische en financiële advieszaken en actualiteiten?

Ik pik er een paar onderwerpen voor u uit:

  1. Weer andere bijtellingscategorieën vanaf 2017
  2. Meer onbelast schenken voor de eigen woning
  3. Uw Box3-vermogen wordt vanaf 2017 anders belast
  4. Einde Pensioen in eigen beheer
  5. Hoe beperkt wordt de huwelijksgemeenschap?

Download het magazineFiscale tips 2017 met 20 pagina’s vol fiscale tips 2017.
Kijkt u in ieder geval naar de inhoudsopgave. Misschien ziet u een punt dat u interesseert.

Rest mij niets dan u te bedanken voor de fijne samenwerking in 2016. Ik kijk ernaar uit om samen met u van 2017 een nog mooier jaar te maken.

Namens alle collega’s van Hein Koning wens ik u een zalig kerstfeest en een mooi nieuwjaar.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.