Zoveel besparen op personeelskosten en software voor de administratie?

Heeft u uw administratieve personeel echt nodig?
De afgelopen jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van het verwerken van de administratie. Bankkoppelingen, scanboeken, automatische betalingen, vergelijkingssoftware, tussentijdse rapportages, om er een paar te noemen. Dat brengt besparen op personeelskosten veel dichterbij.

Het verwerken van de administratie kan vaak veel efficiënter en beter dan ondernemers denken. Dat is ook niet vreemd, want het is hun vak niet. Maar om dan maar te veel te betalen voor administratieve krachten of verouderde software, dat gaat ons te ver!

Een administratieve kracht op kantoor is geen ‘must’
U kunt veel geld besparen op personeelskosten en software als u uw administratie door ons kantoor bij u op locatie laat verwerken. Wij komen alleen langs wanneer het nodig is, dus u betaalt nooit voor vaste of overbodige uren. Daarnaast werken wij met uiterst efficiënte software en zijn wij veel sneller klaar dan een gemiddelde administrateur. En we zijn nooit ziek, want er staat altijd vervanging klaar, tegen dezelfde kosten.

Hoeveel kunt u besparen op personeelskosten?

Wij rekenen het u graag voor. Wat kost een boekhouder in loondienst voor 20 uur in de week versus uitbesteden aan Hein Koning? Schrik niet, is ons eerste advies. Wij hanteren de tarieven die passen bij deze tijd.

Maak een afspraak als u wilt weten hoeveel u kunt besparen.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.