Zo geeft u makkelijk akkoord op onze AVG verwerkersovereenkomst

Hein Koning is AVG verwerkersovereenkomst

In het kader van de AVG hebben wij van u als klant uw akkoord nodig op de zogenaamde AVG verwerkersovereenkomst. Dit akkoord is wettelijk verplicht.

In Hein Online
Om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij deze overeenkomst in Hein Online gezet. Daar kunt u hem lezen en meteen akkoord geven.

Alleen via uw computer!
U kunt dit alleen doen via uw computer. Het is helaas niet mogelijk om de overeenkomst via de telefoon of tablet goed te keuren.

In de mail die u heeft ontvangen staat een link. Klikt u daarop en volg dan op uw computer de volgende stappen:

  1. Log in met uw Hein Online gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Klik op de knop Aandacht nodig aan de linkerzijde
  3. Rechts ziet u de Verwerkersovereenkomst staan
  4. Dubbelklik op de overeenkomst
  5. Klik op Goedkeuren/Afkeuren aan de rechterzijde
  6. Klik op Goedkeuren
  7. Klik op Verzenden
  8. Als u de overeenkomst wil downloaden klikt u op de naar beneden wijzende pijl rechtsboven
  9. U ontvangt een e-mail met de bevestiging van uw akkoord

Als u niet via de link in uw mail naar Hein Online gaat, maar gewoon inlogt als altijd, komt u bij stap 1 eerst in het Kantoorportaal. Daar klikt u op de knop Dossiers. Vervolgens gaat u verder met stap 2 van bovenstaande stappen.

Heeft u nog vragen over de AVG verwerkersovereenkomst?
Dan kunt u contact opnemen met Jean-Pierre. Bel 06 11 88 68 58 of mail jeanpierre@nullheinkoning.nl. Ook als u support nodig heeft met de AVG verwerkersovereenkomst voor uw eigen klanten, helpt Jean Pierre u graag verder.

Hoe succesvol kun je zijn als kantoor? Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klanten. Daarom zijn we als team elke dag bezig om hen te helpen. Met kennis, ervaring, ideeën en systemen, zoals onze app, de beste boekhoudapp van Nederland. En als onze klanten succesvol zijn, zijn wij het ook. Successen maak je met elkaar en successen deel je met elkaar. Ook met u. Dus overweegt u succesvol te worden? We helpen u graag verder. Ook u verdient het beste.