Administratie

Als administratiekantoor leveren wij alle administratieve diensten die u zou kunnen gebruiken voor:

  • Boekhouding
  • Loonadministratie
  • Urenregistratie, projectadministratie (onderdeel van Hein Online)
  • Alle belastingaangiften (BTW, VPB, IB)
  • Jaarrekening opstellen en elk jaar persoonlijk bespreken
  • Financieringsaanvragen

Administratie voor ZZP, MKB en MKB+ en starters

De omvang van uw bedrijf maakt voor ons niet uit. Klein of groot, dynamisch of overzichtelijk, wij spelen op elke situatie in. Daarbij kijken wij ook naar de ontwikkeling die u doormaakt. Bij groei of krimp kan een andere aanpak (nieuwe rechtsvorm, uw administratie uitbesteden of juist in eigen beheer nemen) een beter ondernemingsresultaat opleveren.

Tussentijdse rapportages

Door te blijven investeren in software zijn wij in staat onze klanten periodiek (maand, kwartaal) te voorzien van cijfers waarmee ze werkelijk keuzes kunnen maken, kunnen ondernemen. Zo ontdekte een ondernemer fraude binnen zijn bedrijf doordat zijn met marge met 2% was gedaald zonder dat daar een reden voor was. Met de tussentijdse rapportages kwam dit aan het licht!

“Fraude opgespoord dankzij tussentijdse rapportage”

Vergelijken met uw branchegenoten
Voor een aantal branches, bouw, cafés, viswinkels, beschikken wij over betrouwbare branchecijfers. Met onze software kunnen wij een branchevergelijking maken, zodat u precies weet hoe u presteert. Zit u beneden het gemiddelde, dan bespreken we met u de verbetermogelijkheden. Zit u erboven, dan bespreken we hoe u die voorsprong kunt behouden. Niets doen, is geen optie!

Financiering aanvragen – banken vragen om NOAB

Banken wijzen financieringsaanvragen vaak onnodig af. Een gebrekkige voorbereiding en slechte kennis van zaken is dan de reden. Wij gebruiken de software van Visionplanner. Hierdoor beschikt u over financiële en operationele cijfers in overzichtelijke managementrapportages. Daarnaast eisen diverse banken dat een kantoor dat de aanvraag indient, lid is van de NOAB. Wij zijn dat uiteraard.

Wij stellen uw financieringsaanvragen en begrotingen op en zorgen ervoor dat het wel in een keer goed gaat. Als banken weten dat wij uw aanvraag met cijfers hebben onderbouwd, bent u al halverwege een positieve uitkomst.

Hein Online – online boekhouden voor ondernemers

De wereld waarin we werken is voor een flink deel gedigitaliseerd. Wij proberen daarin voorop te lopen voor onze branche, omdat we overtuigd zijn de voordelen. Het bespaart u tijd en dus kosten. U kunt altijd en overal bij uw administratie en cijfers en aangiften gaan sneller en foutloos. Heel handig is dat u zelf vele overzichten kunt samenstellen en vandaaruit kunt inzoomen op de cijfers. Dat geeft u echt inzicht in uw financiële situatie. Hein Online is een instrument om beter te ondernemen.