Vacature voor een pietje-precies (24-40 uur/week)

 

Je belangrijkste taak is administraties bijhouden voor diverse klanten. Je bent junior, maar gek van cijfers. Je duikt erin en komt boven met een administratie die tot achter de komma klopt. Dat moet ook, want het resultaat van jouw werk, is de input voor onze mensen die de jaarver- slagen opstellen. Dus als jij perfect werkaflevert, doen zij dat ook.

Onze pietje-precies (m/v) is iemand die makkelijk klantcontact legt, zich inleeft in hun vragen en er duidelijke antwoorden op geeft. Ook duidelijk voor de klant die niet zoveel met cijfers heeft als jij.

Waar denken we aan? Je hebt een passende opleiding afgerond en wil je graag verder ontwikkelen. Maar als je al enige jaren vergelijkbaar werk hebt verricht, spreken we ook graag met je af. Want, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, in de eerste plaats ben je een kei in cijfers en heb je de mentaliteit om hard te werken en perfect werk op te leveren. Dat zit gewoon in je. Dat is doorslaggevend.

En wat hebben wij jou te bieden?
Een kantoor dat qua automatisering zijn tijd ver vooruit is. We werken met Hein Online voor een boekhouding die echt elke dag bij is. En de Hein Online App, die zijn tijd nog verder vooruit is.

We bieden je verder een team van 25 medewerkers die net zo hard werken als jij straks. Fijne collega’s die graag iets voor een ander doen. Stuk voor stuk mensen, jong en oud, die plezier hebben in hun werk en hun werkomgeving.

Voldoen je aan deze functie-eisen?

  • Passende opleiding afgerond en vastbesloten om je verder te ontwikkelen
  • Of al een aantal jaren werkervaring
  • Goede communicator, makkelijk in klantcontacten
  • Werkt graag met de laatste software
  • Harde werker, teamspeler
  • 24-40 uur per week

Dus ben je ambitieus en heb je affiniteit met cijfers en software? Mail je CV met motivatie naar Ton Plat: t.plat@nullheinkoning.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature stellen we niet op prijs.