Vacature voor een HR & Salaris Topper

Met andere woorden: een Medewerker HR & Salarisadministratie. Parttime of fulltime, allebei kan. Wel graag minimaal 2 jaar ervaring. Een diploma PDL/VPS stellen we op prijs, maar eisen het niet. 

Zo, dan heb je alvast een idee van wat we zoeken. Daarnaast heb je er plezier in om je werk secuur te doen. Je ondersteunt onze klanten met alle vraagstukken op het gebied van HR & Salaris. Jouw ervaring geeft ze vertrouwen en terecht, want je hebt veel in je mars.

Wat hebben wij jou te bieden? 

Een kantoor dat qua automatisering zijn tijd ver vooruit is. We werken met NMBRS, moderne software voor de loonadministratie. En we bieden je een team van 25 medewerkers die er net zo hard tegenaan gaan als jij straks. Fijne collega’s die graag iets voor een ander doen. Stuk voor stuk mensen, jong en oud, die plezier hebben in hun werk en hun werkomgeving.

Interesse?

Ja? Ga door.

Functie-eisen?

  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • Bij voorkeur een opleiding PDL/VPS of soortgelijk
  • Harde werker, teamspeler
  • 24 – 40 uur per week

Dus ben je ambitieus, heb je verstand van HR en salarisadministraties, hou je van klanten en werk je graag met de nieuwste software?  Mail je CV voor de vacature Medewerker HR & Salarisadministratie met motivatie naar Ton Plat: t.plat@nullheinkoning.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.