Wie is MAX? En wat doet MAX? Maak kennis met MAX

Image
Bij Hein Koning vinden we robotisering heel interessant. Daarom hebben we sinds mei 2017 een echte robot in dienst: ROB.01. Zeg maar ROB!
Image

Maar waar gaat het heen met al die robots? Daarvoor hebben we MAX. MAX is het slimme neefje van ROB en MAX kijkt vooruit.

Image
Dat doet hij samen met de kinderen van groep 7 van de Spinmolen. Want de jeugd heeft de toekomst, ook als het om robots gaat.
Image

De kinderen hebben allemaal spannende avonturen bedacht. Zo wilde een groepje weten of er leven is op Mars. Hoe kom je daar achter?

Image
Nou, voor elk avontuur maken de kinderen een nieuwe robot van MAX, precies zoals zij denken dat een robot eruit ziet. En dan gaan ze op pad!
Image
Over 10 jaar zijn dit de kinderen voor wie robotisering geen geheimen meer heeft. En daar wil Hein Koning graag aan bijdragen.

Kijk dus maar gauw naar MAX op avontuur ...!

MAX en de lekkere ontvoering

MAX wordt ontvoerd! Er wordt een spectaculaire achtervolging ingezet. Telkens hebben ze MAX bijna gered, maar dan vlucht de ontvoerder, met MAX, toch weer naar een nieuwe geheime plek. Is dit het einde van MAX? Celine, Demi en Donna houden je tot het eind in spanning...

MAX en de reis door de tijd

Carla, Amy, Romy en Monique willen graag weten hoe het vroeger was in Egypte. Met MAX gaan ze op tijdreis. Maar als MAX een piramide op rijdt, gaat het fout. Cleopatra is wel een beetje boos. Rust nu de vloek van een farao op MAX of komt het toch nog goed?

MAX en de geheime schatkist

Cees, Thomas en Nick zijn op een tropisch eiland en gaan duiken naar een schat. Dan komen ze onverwacht tegenstanders tegen. Gelukkig kan MAX ook onder water…

MAX en de onbekende danser

Vandaag hebben Feline, Nora en Sofie danstraining, maar de dansleraar kan niet! Gelukkig vinden ze een nieuwe trainer: MAX!?

MAX en de gestolen diamant

Er is een diamant gestolen. Die is verstopt, ergens die in de jungle. Maar waar? MAX gaat op zoek, samen met Rianna, Thijs, Kees en Rick. Zullen ze de diamant vinden en weer veilig thuisbrengen? Gelukkig weet MAX overal de weg…

MAX en is er leven op Mars?

Jasper, Joritz en Max willen weten of er leven is op Mars. Ze hebben zelfs een raket gebouwd, de JMJ30-MAX. Maar als ze op Mars geland zijn, belanden ze tussen hele enge wezens. Komen ze nog heelhuids terug? Gelukkig weet MAX hoe een ruimteschip werkt…