Donderdag 2 mei gesloten vanwege tijdelijke verhuizing naar stadion FC Volendam. Meer informatie »

Actuele cijfers en een goed advies


 • Corona regeling zelfstandigen (Bbz)

  Tozo - de nieuwe corona regeling voor zelfstandigen

  Vanwege het coronavirus heeft het Rijk voor zelfstandigen een nieuwe corona regeling gemaakt: de Tozo. Check wat voor u van belang kan zijn.

  Lees alles over de Tozo
 • Handig in de app van Hein Online

  Jaarstukken en documenten online aanleveren

  Elk jaar hebben we ze weer van je nodig: de jaarstukken en documenten. Denk aan het jaaroverzicht banken, WOZ-waarde, aandelenportefeuille, hypotheekoverzicht. Die kun je nu snel en compleet aanleveren via de app van Hein Online.

  Handig, met de app van Hein Online
 • Nieuwe Corona Steunmaatregelen

  Inmiddels zijn er nieuwe steunmaatregelen getroffen, waardoor een deel van eerdere informatie al weer is achterhaald of gewijzigd. Op onze speciale Corona-pagina vindt u de informatie die up to date is naar de laatste stand van zaken, voor zover bekend op 19 maart 2020.

  Alles over de speciale Corona-maatregelen

 • Geef jezelf een cadeautje

  Corona-maatregelen m.i.v. maandag 16 maart

  Het Coronavirus beheerst inmiddels het leven van ons allemaal. Ook ons kantoor neemt daarom per direct een serie maatregelen. Aan de ene kant om de risico’s voor onze cliënten, medewerkers en gezins- en familieleden te minimaliseren. Aan de andere kant om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan. Lees welke maatregelen mogelijk voor u van toepassing zijn.

  Klanten met een aanvraag voor werktijdverkorting of overbruggingskrediet helpen wij met voorrang.

  Al onze maatregelen gelden voor onbepaalde tijd. Wij richten ons hierbij op de maatregelen en data die de overheid afkondigt.

  Alles over onze Corona-maatregelen en contactgegevens.

 • Geef jezelf een cadeautje

  Voorkom problemen met uw liquiditeit

  Ook in Nederland zijn inmiddels de economische consequenties van het coronavirus merkbaar. Om te voorkomen dat ondernemers daardoor in liquiditeitsproblemen komen, heeft het kabinet een aantal fiscale maatregelen getroffen: - uitstel van betaling - geen verzuimboete - verlaging voorlopige aanslag - verruiming borgstelling MKB-kredieten Gemma en Rosanne helpen u graag verder als u meer wilt weten.

  Lees alle tips van ROB over corona
 • Geef jezelf een cadeautje

  We helpen u graag met uw vragen

  Het coronavirus leidt bij diverse bedrijven binnen onze klantenkring tot vragen op het gebied van personeelszaken, zoals de arbeidsrechtelijke gevolgen van het virus. Bent u bijvoorbeeld verplicht loon door te betalen als een werknemer in quarantaine moet? Wat als er scholen worden gesloten en u moet thuis oppassen? Wanneer u met deze of andere vragen te maken heeft, kunt u contact met ons opnemen. Gemma en Rosanne helpen u graag verder.

  Corona op de werkvloer
 • Geef jezelf een cadeautje

  Gelukkig zijn er tradities die nooit verloren gaan

  De jaren ’20 komen eraan. 100 jaar geleden was dat de start van een nieuw tijdperk. Staan we nu weer aan het begin van 10 spannende jaren? De roaring twenties van de 21ste eeuw? Gelukkig zijn er tradities die nooit verloren gaan. Kerst! Met z’n boom, kalkoen, arrenslee en een rood-geneusd rendier dat tegen het raam vliegt. Of zou een robot binnenkort ... nee toch? Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020-2029.

 • Geef jezelf een cadeautje

  Er bloeit iets moois op kantoor

  Vlinders in mijn buik Als je langsloopt, zo zelfverzekerd en elegant Alles onder controle, niets aan de hand Altijd de laatste cijfers paraat, Als je weer naar klanten gaat Je zegt, het gaat niet om winst of verlies Maar om actuele cijfers en een goed advies Mijn hart klopt, en de boekhouding ook Ik zwijmel weg, raak van de kook Ach, mijn geheime liefde, mijn Hein Online Jij bent mijn Valentine.

 • Geef jezelf een cadeautje

  Vanaf nu heeft u aan één app voldoende!

  Afvallen als goed voornemen, het is er weer de tijd voor. Toch zouden we niet alleen naar onze vetrandjes moeten kijken. Inmiddels leidt menig mobiel ook aan een digitale obesitas. Ons advies: start vandaag nog met afvallen, gooi ze weg, die apps die uw mobiel alleen maar dik maken. De eerste 2 weken heeft u het nog zwaar, maar u zult zien, daarna bent u er blij mee. Waarschuwing: bewaar wel die app van Hein Online. Teveel afvallen is ook niet gezond.

  De app van Hein Online
 • Geef jezelf een cadeautje

  Klant van Hein Koning (anoniem) heeft maar één wens!

  Wij ontvingen deze week de hartstochtelijke wens van een klant die net een nieuwe smartphone had gekocht. Hij had dringend behoefte aan een nieuwe inlogcode voor de app, 'want zonder die app heb ik geen leven. Vast bedankt.‘ Dit zette ons wel aan het denken. De jaren ’20 staan op het punt van beginnen! Wat moet je dan zonder die app? Daarom onze nieuwjaarswens voor elke ondernemer: de app van Hein Online staat voor u klaar! Voor de komende 10 jaar uw toegang tot een Gelukkig 2020 - 2029.

  De app van Hein Online
 • Geef jezelf een cadeautje

  In 2019 nog een fiscaal voordeeltje meepikken?

  Benut de investeringsaftrek! Wie dit jaar boven de € 2.301 investeert, krijgt 28% investeringsaftrek.

  Tip van ROB
 • Geef jezelf een cadeautje

  In 2019 nog een fiscaal voordeeltje meepikken?

  Benut de investeringsaftrek! Wie dit jaar boven de € 2.301 investeert, krijgt 28% investeringsaftrek.

  Tip van ROB
 • Geef jezelf een cadeautje

  Allemaal nieuwe functies. Ik ben er trots op!

  Ik besta nu al bijna twee jaar als app, en elke keer als ik denk, nu ben ik af, komen er toch weer nieuwe functies bij. Ook nu weer: 7 stuks! Als app kan ik alleen maar zeggen: ga ermee aan de slag en ontdek zelf hoe handig ze zijn. Als ik weer iets nieuws heb, bent u de eerste die het hoort!

  Mijn nieuwste functies voor Hein Online
 • Geef jezelf een cadeautje

  Veel nieuwe functies voor de app van Hein Online

  We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan diverse nieuwe functies en weergaven, zoals de Auto van de zaak, Investeringen, Kas (naast bank) en Conceptfacturen. Ontdek zelf wat deze nieuwe functies allemaal voor u kunnen betekenen.

  Tip van ROB
 • Geef jezelf een cadeautje

  Verwacht je in 2020 meer winst? Verhoog dan je voorlopige aanslag!

  Is jouw voorlopige aanslag nog gebaseerd op de voorbije jaren, de jaren waarin je winst lager was dan nu? Verhoog dan je voorlopige aanslag over 2020 vast. Dan voorkom je dat je over 2020 een naheffing krijgt die toch altijd tegenvalt, ook al heb je meer winst gemaakt.

  Tip van ROB
 • Geef jezelf een cadeautje

  De belangrijkste belastingplannen voor 2020

  De belastingplannen voor 2020 liggen klaar. Wat betekenen ze voor u als ondernemer, DGA, werkgever/werknemer en belastingbetaler? Welke acties moet u eind 2019 nog ondernemen? We hebben er een mooi kwartet informatiebulletins over op de site staan.

  Tip van ROB
 • Tijd voor een feestje!

  Jazeker. En dit moet u ermee doen.

  De Belastingdienst heeft alle zzp'ers en iedereen met een eenmanszaak een brief gestuurd met een NIEUW btw-nummer. Wat moet u daarmee? Nou, twee dingen. En dat moet u dan ook nog voor 1 januari doen. Maar wat ons betreft doet u het vandaag nog, want dan zijn we zeker niet te laat. Dus: Bent u zzp'er? Of heeft u een eenmanszaak? Kijk dan bij de tip van ROB wat u van u verwacht wordt.

  Tip van ROB
 • Tijd voor een feestje!

  Komt u ook? Zondag 29 september

  40 jaar Hein Koning en een verbouwde bovenetage. Goede reden voor een feestje. En dat willen we graag vieren, samen met ons personeel en onze klanten. Een mooi moment om nostalgisch terug te blikken (Hein) en vooruit te blikken (Tom). En vooral om gezellig met elkaar het glas te heffen op de mooie jaren achter ons en nog veel meer mooie jaren voor ons. Komt u ook? Geweldig!

  Ja, ik kom naar jullie feestje
 • Het begint al ergens op te lijken

  Tijdens de verbouwing gaat de administratie gewoon door

  De verbouwing is in volle gang. De contouren van de nieuwe inrichting zijn al zichtbaar. Althans, volgens onze architect. Gelukkig houdt ROB alles goed in de gaten. Doen wij ook, maar dan van de administraties. Want die gaan natuurlijk gewoon door. Alleen nu vanuit het oude ABN AMRO kantoor in het stadion van de FC. Ook daar krijgt u actuele cijfers en een goed advies.

  Tijdelijjk adres: Schoolstraat 17
 • Vanaf 1 mei even een ander adres

  Hein Koning verhuist vanaf 1 mei tijdelijk naar stadion FC Volendam

  Kantoor Hein Koning gaat verbouwen, en wordt helemaal vernieuwd. Nieuwe werkplekken, nieuwe ontvangstplekken voor klanten en zonder papieren archieven (moest van ROB!). Kortom: een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Daarom verhuizen wij tijdelijk naar het oude ABN AMRO kantoor in het FC Volendam stadion, Schoolstraat 17.

  Dus: vanaf 1 mei Schoolstraat 17!
 • Handig in de app van Hein Online

  Precies weten wat je al betaald hebt en hoeveel je nog moet betalen

  Betalen is misschien wel het vervelendste waar je als ondernemer nooit onderuit komt. En als je dan toch af en toe door die zure appel moet heen bijten, is het maar beter dat je precies weet wat je nog moet betalen en wat je al betaald hebt. Beide zie je terug in onze app. En is het dan niet handig dat je ze ook meteen kunt betalen vanuit de app? Dachten wij ook.

  Betalen met de app van Hein Online
 • Handig in de app van Hein Online

  Voorkom dat je 80% WKR-belasting moet betalen

  De beschikbare ruimte in de WKR is beperkt. Tot 1,2% van de loonsom. Ga je daar boven? Dan betaal je hierover 80% belasting! In de app zie je hoeveel je hebt besteed. En ook waaraan! Zo weet je precies welke ruimte je nog hebt. En voorkom je een aanslag van 80%.

  Handig van de Hein Online app.
 • Max op avontuur

  Max op avontuur!

  MAX is het slimme neefje van ROB. MAX gaat er graag op uit, de wereld ontdekken. Maar dat doet hij niet alleen. Nee, hij beleeft samen met de kinderen van groep 7 van de Spinmolen allerlei spannende avonturen. Zo vliegt hij naar Mars en gaat hij in de jungle op zoek naar een gestolen diamant.

  Durf jij het aan?
  De avonturen van MAX
 • Geef jezelf een cadeautje

  Zelfs Foppe komt ervoor naar Volendam. 9 januari: Hein Koning Klantenavond

  De Hein Koning Klantenavond gaat er eentje worden om nooit te vergeten. Over 10 jaar hebben we het er nog over. Foppe de Haan, de (nieuwe) App van Hein Online en handige fiscale tips voor 2019. Gratis en voor niets. Alleen even aanmelden. Nog geen klant? Vooruit, u bent ook van harte welkom.

  Ja, ik kom naar de HK Klantenavond
 • Geef jezelf een cadeautje

  In 2018 nog een fiscaal voordeeltje meepikken?

  Benut de investeringsaftrek! Wie dit jaar boven de € 2.301 investeert, krijgt 28% investeringsaftrek.

  Tip van ROB
 • Geef jezelf een cadeautje

  In 2018 nog een fiscaal voordeeltje meepikken?

  Benut de investeringsaftrek! Wie dit jaar boven de € 2.301 investeert, krijgt 28% investeringsaftrek.

  Tip van ROB
 • ROB says Everybody Appie!

  De Hein Online App. Voor een gelukkig 2019!

  We draaien er niet omheen. We zijn heel blij met deze app. En ook de klanten die al hebben gekeken zijn enthousiast. Tja, wat moet ik er nog meer over zeggen? Kijkt u vooral zelf ook even.

  Laat u verrassen
 • ROB waarschuwt voor verrassingen

  Wij doen deze maand de Voorlopige Aanslag Check 2018

  De voorlopige aanslag 2018 hebben we begin dit jaar al bepaald. Maar misschien is er wat veranderd in uw bedrijf. Bijvoorbeeld: u maakt veel meer winst dan u had verwacht. Klinkt goed, maar u moet wel bijbetalen! Daarom checken wij deze maand alle voorlopige aanslagen. Hoort u niets, zit u goed. Hoort u ons, dan kijken we samen wat slim is.

  U mag ook zelf alvast bellen
  0299-365848

 • ROB.01 op bezoek bij Wim Runderkamp

  Hoe succesvol is Wim Runderkamp als ondernemer? Waarom is hij woedend enthousiast over Hein Online?

  Bekijk de video
 • Prinsjesdag 2018: wat verandert er voor ondernemers?

  Niet alleen de lage btw gaat van 6 naar 9%. Box-2 gaat ook stapsgewijs omhoog. Terwijl de VpB juist omlaag gaat. En wat te denken van de (elektrische) fiets van de zaak? 7% bijtelling! ROB zocht het uit en heeft meteen wat tips voor u!

  Bekijk de tips
 • AUB uw akkoord op onze AVG verwerkers-overeenkomst

  Voor al onze klanten: Wij zijn verplicht een AVG verwerkersovereenkomst met u te sluiten. Deze staat nu voor u klaar in Hein Online. Wilt u deze doornemen en akkoord geven? Alvast bedankt.

  Zo geeft u makkelijk akkoord

 • ‘Wat is jouw panna als succesvolle ondernemer?’

  ROB ging naar de bekerwedstrijd Volendam - PSV, op zoek naar nieuwe successen. Dit ontdekte ROB op het veld van FC Volendam.

  Bekijk deze spectaculaire 'live' beelden van ROB in het stadion!
 • Zoveel? De schaar erin!

  Wanneer ik met ondernemers de resultaten bespreek, krijg ik vaak de vraag waar al die winsten toch blijven... Tom blogt
 • Voor alle ondernemers die geen boekhouder zijn

  Pien doet haar administratie met Hein Online. Dat scheelt haar heel veel tijd.

  Hein Online
 • ‘Als kind wist ik al dat ik aannemer wilde worden.’

  Ben Koning vertelt waarom hij niets met boekhouden heeft, maar wel alles met bouw en isoleren.

  ROB in een (hart)verwarmend interview.
 • Volg de Pieperrace vanaf de eretribune!

  Wij sponsoren de webcam die de start van de Pieperrace live voor jou volgt. Zo hoef je niets te missen.

  Kijk live
  (Ook als de race nog niet gestart is)
 • Wat is er nou zo handig aan Hein Online?

  Bijvoorbeeld dat je facturen makkelijk kunt terugvinden
  of met één klik een betalingsherinnering verstuurt.
  En nog veel meer!

  De Hein Online Video Tips

 • Succesvol starten als ondernemer

  Succes is een keuze, zeggen ze.
  Succes is vooral een kwestie van de juiste keuzes maken. Neem nou je administratie. Die regel je vóór je start meteen goed met Hein Online.
  Dan is succes inderdaad een keuze!

  Succes start hier

 • “Een heel bijzonder huis. Bij ons om de hoek nota bene. Dus ja, dan wil je toch meehelpen?!”

  Tom Koning gaat de uitdaging aan: samen met u geld bij elkaar brengen voor een huis voor kankerpatiënten. Binnenkort gaat hij u bellen daarover.

  Lees nu vast waar dat gesprek over zal gaan!