De HK FinancieringsScan

Als ondernemer heb je plannen en ambities. Daarvoor heb je soms extra kapitaal nodig . Maar hoe krijg je dit voor elkaar? En waar kun je tegenwoordig terecht?

We zien dat het lastiger wordt om een bedrijfsfinanciering te krijgen. De banken trekken zich meer terug en stellen hogere eisen aan het verstrekken van een financiering. Daarnaast betreden nieuwe financiers de markt. Hoe kun je nu toetsen welke financier het beste bij jouw plannen past?

In enkele stappen een goed beeld
Met onze online FinancieringsScan krijg je in slechts enkele stappen een beeld van de financierbaarheid van jouw plannen en welke financieringspartijen hiervoor in de markt zijn. Heb je een concrete financieringsbehoefte en wil je daar in ondersteunt worden? Wij begeleiden je bij dit proces. We zorgen voor een compleet uitgewerkte financieringsaanvraag en stemmen met jou af bij welke financieringspartijen je de aanvraag indient.

Kom je er niet uit tijdens het invullen van de HK FinancieringsScan? Neem dan contact met ons op: bel 0299-365848 (kantooruren) of een stuur een mail naar info@nullheinkoning.nl.