Corona-maatregelen m.i.v. maandag 16 maart.
Voor zakelijke en particuliere klanten

Geachte cliënten,

Het Coronavirus beheerst inmiddels het leven van ons allemaal. Ook ons kantoor neemt daarom per direct een serie maatregelen. Aan de ene kant om de risico’s voor onze cliënten, medewerkers en gezins- en familieleden te minimaliseren. Aan de andere kant om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan.

Aangifte IB

Onze Corona-maatregelen:

  1. Ons kantoor is vanaf maandag 16 maart fysiek gesloten.
  2. Al onze medewerkers werken de komende tijd vanuit huis.
  3. Wij zijn per e-mail op dezelfde manier bereikbaar als u van ons gewend bent.
  4. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons algemene nummer: 0299-365848.
  5. De doorkiesnummer voor medewerkers vindt u op de contactpagina van onze website: https://www.heinkoning.nl/contact/
  6. Fysieke afspraken zullen wij de komende tijd tot het minimum beperken. Wij houden graag contact met u via telefoon, mail of Whatsapp
  7. Wij blijven zoveel mogelijk werken conform onze planningen
  8. Afspraken over afronding van bijvoorbeeld jaarrekeningen en de verzorging van belastingaangiften gaan in principe door zoals ‘normaal’
  9. Wij geven voorrang aan cliënten die de komende tijd dringend geholpen moeten worden met aanvragen voor werktijdverkorting of een overbruggingskrediet om liquiditeitsproblemen het hoofd te bieden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aanvraag werktijdverkorting

Vragen over werktijdverkorting kunt u telefonisch of per mail stellen aan:

Of via de kantoor WhatsApp: 06-83984394. 

Vragen over uitstel belastingen, verlagen voorlopige aanslag en overbruggingskrediet

Vragen over uitstel van belastingen, verlagen voorlopige aanslag en overbruggingskredieten kunt u stellen aan Ton Plat: bel 0299-399845 of mail naar t.plat@nullheinkoning.nl

Aangifte IB Particuliere Klanten

Wanneer u documenten wilt afgeven voor uw aangifte Inkomstenbelasting (IB) kunt u deze in onze brievenbus deponeren. Wij halen deze elke dag leeg.

Voor vragen over uw IB-aangifte kunt u contact opnemen met Melanie Snoek: bel 0299-399924 of mail naar melanie@nullheinkoning.nl.

Duur van de maatregelen

Al onze maatregelen gelden voorlopig voor onbepaalde tijd. Wij richten ons hierbij op de maatregelen en data die de overheid afkondigt.

Post

U kunt fysieke post naar onze gebruikelijke postadres sturen of zelf bij ons in de brievenbus doen op de Julianaweg 224B in Volendam.

Contact

Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor onze maatregelen. Wij hopen dat iedereen persoonlijk zo min mogelijk last zal hebben van het Coronavirus. Laten we ons er bewust van zijn dat ieders gezondheid boven alles gaat.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact met ons op: bel 0299-365848, mail naar info@nullheinkoning.nl of Whatsapp via 06-83984394.

Eerdere berichten over corona

Tip van ROB: Fiscale maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Tip van ROB: Wat betekent corona voor u op de werkvloer?