Corona Speciale Maatregelen

Het kabinet breidt het steun- en herstelpakket voor banen en economie op delen verder uit. Ook ziet het af van de geplande versoberingen van de steunmaatregelen. Er komt extra tegemoetkoming voor bedrijven met hoge omzetverliezen, bijvoorbeeld omdat zij door de corona-maatregelen gesloten zijn. 

Voor welke steunmaatregelen komt u in aanmerking? Vink aan en verstuur, dan gaan wij direct voor u aan de slag.

Ons kantoor in coronatijd

Het Coronavirus beheerst inmiddels het leven van ons allemaal. Ook ons kantoor heeft daarom een serie maatregelen genomen. Aan de ene kant om de risico’s voor onze cliënten, medewerkers en gezins- en familieleden te minimaliseren. Aan de andere kant om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan.


Steunmaatregelen Coronavirus

Regelmatig publiceren wij over (nieuwe) ‘Maatregelen Coronavirus’, zoveel mogelijk volgens de laatste stand van zaken (voor zover bij ons bekend).

Download hier het document met alle maatregelen t/m 20 maart 2020


Banken over corona

Hulp nodig?
De maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Wij helpen u graag bij het vinden van oplossingen en het treffen van de benodigde maatregelen. Bel 0299 – 365848 of mail naar tom@nullheinkoning.nl.